Σύλλογος των εν Πειραιεί και Απανταχού Ιερακιωτών Λακωνίας
"Κοίμησις της Θεοτόκου”

/
/
Γενική Συνέλευση και Εκλογές, 8 Μαΐου 2022

Γενική Συνέλευση και Εκλογές, 8 Μαΐου 2022

1/5/2222

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 και ώρα 5μμ, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στην αίθουσα Εις Υγείαν, Παπαστράτου και Θερμοπυλών 30 στον Πειραιά (πίσω από τον Άγιο Διονύσιο). Η αίθουσα έχει χωρητικότητα 300 ατόμων, το οποίο μας επιτρέπει να πετύχουμε μεγάλη αραίωση των συμμετεχόντων και πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η Γενική Συνέλευση ορίζεται ως καταστατική, καθώς ένα από τα θέματα αφορά στην αλλαγή του Καταστατικού του Συλλόγου προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα δημιουργίας υποκαταστήματος του συλλόγου στο χωριό. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Συνολικά, τα θέματα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνουν:

  • Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα 2020-2021
  • Έγκριση Ισολογισμού Ταμειακής Διαχείρισης 2020-2021
  • Αλλαγή καταστατικού του Συλλόγου για τη δυνατότητα δημιουργίας υποκαταστήματος στο χωριό
  • Έγκριση προϋπολογισμού 2022
  • Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Ζητάμε τη συνδρομή και παρουσία όλων σας ώστε η επόμενη Γενική Συνέλευση να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή αναβίωσης του Συλλόγου και σύσφιξης των μεταξύ μας σχέσεων. Επιπλέον θεωρούμε σημαντικό να υπάρξει ανανέωση του Διοικητικού Συμβούλιου και επίτευξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερης εκπροσώπησης των μελών στις επερχόμενες εκλογές. Τέλος, θα θέλαμε να καλέσουμε όλους σας να συνεισφέρετε σε έναν ανοιχτό διάλογο για να επαναπροσδιορίσουμε τα μέσα και το ρόλο του Συλλόγου μας στη νέα εποχή που έχουμε εισέλθει.